Уважаеми членове на ИББК,

От името на Борда на директорите на Индийско-българска бизнес камара имаме удоволствието да Ви поканим на Регионална среща с бизнеса от регион Благоевград, която ще се проведе на 8 ноември 2022 г. (вторник), от 15:00 часа, в хотел Езерец.

Събитието се организира със съдействието на Индийското посолство в България със специалното участие на Н.Пр. г-н Санджай Рана, Извънреден и пълномощен посланик на Република Индия в Република България.

В регионалната среща са поканени да вземат участие кметът на град Благоевград и представители на местната власт.

Фокусът на събитието са възможностите за бизнес партньорство и сътрудничество между община Благоевград, регионални компании, браншови организации и представители на бизнеса от Индия. По време на регионалната среща ще бъдат дискутирани ползите от бизнес сътрудничеството между България и Индия, добри практики и полезни съвети при стартиране на чуждестранни корпоративни начинания. Привличането на чуждестранни сътрудници и реализирането на устойчиви бизнес инвестиции несъмнено ще доведе до икономическо развитие и разгръщане на огромния потенциал на българските компании извън границите на държавата.

След семинарната част, в 15:00 часа, Ви каним да се присъедините към бизнес коктейл, по време на който ще имаме възможност да обменим идеи и опит в приятна обстановка. 

Моля да потвърдите Вашето присъствие в срок до 4 ноември 2022 г. на имейл info@ibbc.bg.

Очакваме Ви.