От името на Борда на директорите на Индийско-българска бизнес камара имаме удоволствието да Ви поканим на Регионалната бизнес среща „Нови бизнес възможности между България и Индия в регион Русе“, която ще се проведе на 28 февруари 2020 г. (петък), от 11:30 часа, в хотел Космополитан.

Събитието се организира със съдействието на Индийското посолство в България със специалното участие на

Н.Пр. г-жа Пуджа Капур, посланик на Република Индия в България.

В регионалната среща са поканени да вземат участие и представители на местната власт.

Фокусът на събитието са възможностите за бизнес партньорство и сътрудничество между община Русе, регионални компании, браншови организации и представители на бизнеса от Индия. По време на регионалната среща ще бъдат дискутирани ползите от бизнес сътрудничеството между България и Индия, добри практики и полезни съвети при стартиране на чуждестранни корпоративни начинания. Привличането на чуждестранни сътрудници и реализирането на устойчиви бизнес инвестиции несъмнено ще доведе до икономическо развитие и разгръщане на огромния потенциал на българските компании извън границите на държавата.

След семинарната част, в 13:00 часа, Ви каним да се присъедините към бизнес коктейл, по време на който ще имаме възможност да обменим идеи и опит в приятна обстановка.

Моля да потвърдите Вашето присъствие в срок до 26 февруари 2020 г. на имейл info@ibbc.bg