УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

В периода 4-6 септември 2018 г. на държавно посещение в Република България пристига Н.Пр. г-н Рам Натх Ковинд, Президент на Република Индия. Той ще бъде придружен от широко представена бизнес делегация с разнородни интереси и очаквания в областта на двустранното търговско-икономическо сътрудничество.

Във връзка с посещението на индийския Президент, по инициатива на министъра на икономиката на Република България, г-н Емил Караниколов, на 5 септември 2018 г. (сряда), Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП), със съдействието на Индийско-българската бизнес камара организира бизнес форум с двустранни срещи между представителите на деловите среди от двете държави.

С настоящото Борда на директорите на ИББК има удоволствието да отправи покана към Вас за участие в българо-индийския бизнес форум с провеждане на двустранни срещи, който ще се проведе на 5 септември 2018 г. в София Хотел Балкан (бивш хотел „Шератон“). Сред основните сектори на интерес са отбранителна индустрия и стоки с двойна употреба; селско стопанство; туризъм; информационни и комуникационни технологии; фармацевтика и фармакология; етерични масла, козметика и парфюмерия; машиностроене, електротехника и електроника; хранително-вкусова промишленост, в т.ч. вино и алкохолни напитки; инвестиционни и инженерингови проекти и др.

При проявен интерес от участие в бизнес форума, очакваме попълнена регистрационна форма в срок до 15.08.2018.