Международна конференция на тема: „Внедряване на изкуствения интелект в бизнеса днес: Силата на ChatGPT и чатботовете“

Международна конференция на тема: „Внедряване на изкуствения интелект в бизнеса днес: Силата на ChatGPT и чатботовете“

by
73 73 people viewed this event.

Имаме удоволствието да Ви поканим за участие в международна конференция на тема: „Внедряване на изкуствения интелект в бизнеса днес: Силата на ChatGPT и чатботовете“, която Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира в партньорство с Българската асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ) на 28 юни 2023 г. в рамките на WEBIT SUMMER EDTION 2023 в гр. София, зала 3.1 на Националния дворец на културата.

За поредна година, WEBIT Summer Edtion 2023 ще прикове вниманието на няколко поколения представители на мащабната технологична и иновативна мисъл от цял свят в гр. София. WEBIT SUMMER EDITION е формат, фокусиран изцяло върху иновациите и технологичните тенденции, които определят бъдещето в основните индустрии, бизнеса и бъдещето на човечеството, както и напредъка и подобренията на глобално ниво, постигнати чрез технологиите. Мисията на WEBIT винаги е била да развива иновативната екосистема и да направи визията за бъдещето на технологиите и хората, достъпни за по-голяма част от българския бизнес. Събитието има за цел да събере на едно място представители на публичния и частния сектор за обсъждане на предизвикателствата пред развитието на бизнес климата в България.

ИАНМСП е домакин на Международна конференция „Внедряване на изкуствения интелект в бизнеса днес: Силата на ChatGPT и чатботовете“ на 28 юни 2023 г. в рамките на WEBIT SUMMER EDTION 2023. Изключително интересната и вълнуваща тема ще бъде представена от водещи специалисти в областта на изкуствения интелект. От българска страна в отворена дискусия по темата ще се включат: г-н Доброслав Димитров, председател на УС на БАСКОМ, г-н Красимир Стоев, софтуер коуч и г-н Павлин Добрев, директор на Bosch Digital. Г-н Джейсън Уест, водещ английски специалист в областта на изкуствения интелект ще сподели своя 23-годишен богат опит в онлайн базирания бизнес (електронна търговия, е-маркетинг, уеб дизайн и т.н.) и ще даде ценни съвети за това как собствениците на малък и среден бизнес да се адаптират към новите реалности, за да бъдат по-конкурентноспособни, като се възползват от новите възможности на изкуствения интелект за повишаване на тяхната онлайн ефективност.

Участието на представителите на българския бизнес в събитието е безплатно, като е необходима предварителна регистрация на следния линк в срок до 23 юни 2023 г.:

https://docs.google.com/forms/d/19wIt3goIWGpuOoLIOlqZK1WEUMTf8_gU8KRIhfL2LrM/edit

Гостите на ИАНМСП ще имат осигурен безплатен достъп до цялото събитие.

Допълнителна информация може да бъде получена от Наталия Нечева на тел. 02 940 79 37 и от Томислав Атанасов на тел. 02 940 79 83.

Event registration closed.
 

Date And Time

2023-06-28 to
2023-06-28
 

Registration End Date

2023-06-23

Share With Friends