Покана от Департамента по търговия в Министерството на търговията и индустрията на Индия за българско участие в третото издание на Международното изложение в сферата на услугите в Индия – Global Exhibition on Services 2017, което ще се проведе в периода 17-20 април 2017 г. в Нойда, Индия.

Изложението се организира от Министерството на търговията и индустрията на Индия, Конфедерацията на индийската индустрия и Съвета за насърчаване износа на услуги, като тазгодишното издание ще се фокусира върху следните сектори в сферата на услугите: информационни технологии и телекомуникации, туризъм, медии, здравеопазване, логистика, образование, железопътни услуги, електронна търговия, финансови услуги и др.

Повече информация можете да намерите на интернет страницата на изложението: http://www.gesdelhi.in/

Лице за контакт от страна на организаторите от Конфедерацията на индийската индустрия: Mr. J.Shankar, General Manager, Confederation of Indian Industry (CII), e-mail: j.shankar@cii.in, phone: 00 91 124 4014531 или Ms. Nandinee Kalita, Director, Confederation of Indian Industry, e-mail: nandinee.kalita@cii.in, phone: 0091 11 45771000.

Приложена е брошура за условията за участие в изложението.

Global-Exhibition-on-Services-Brochure