Четвъртото международно изложение “Steel Expo 2019” ще се проведе на 21-24 януари 2019, в гр. Мумбай, Индия, със съдействието на Министерство на търговията на Индия, Министерство на външните работи на Индия, Правителството на Индия и FICCI.

На членовете на ИББК се дава възможност да посетят безплатно изложението като “hosted foreign buyers” и да участват в B2B и B2G срещи – по един представител на компания, търгуващи/купувачи на стомана и стоманени изделия, участващи в изграждането на инфраструктурни обекти, производители на авточасти и др.

Организаторите ще осигурят на участниците безплатни двупосочни самолетни билети (с цена до 700 щ.д.) и три нощувки в луксозен хотел в Мумбай, като фирмите ще трябва да проведат указаните срещи в рамките на изложението.

За да бъдете одобрени за финансиране, следва спешно да се регистрирате (най-късно до 27.11.2018 г.) на уебсайта на изложението:

  https://www.indiasteelexpo.in/hosted_buyer_registration.php ,

както и да изпратите попълнен приложения файл до Mr. Sudhanshu Gupta от FICCI – sudhanshu.gupta@ficci.com , с копие до г-н Илия Деков, съветник в Посолството на България в Индия- idekov74@hotmail.com.

Повече информация за изложението може да видите на: https://www.indiasteelexpo.in