П О К А Н А

ИНДИЙСКО-БЪЛГАРСКАТА БИЗНЕС КАМАРА

има удоволствието да Ви покани да участвате в
“Бизнес форума Индия – Европа 29”, гр. Делхи, Индия
7-9 декември 2016 г.

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Индийско–българската бизнес камара Ви кани да се присъедините към  бизнес делегацията на България на третото издание на “Бизнес форума Индия – Европа 29”, който ще се поведе в гр. Делхи, Индия от 7-9 декември 2016 г.

“Бизнес форума Индия – Европа 29” се организира от най-голямата и влиятелна бизнес организация в Индия – Федерацията на търговско-промишлените палати на Индия (FICCI), представляваща 250 000 частни, публични компании и многонационални корпорации, и е много ефективна платформа за насърчаване на стратегическото сътрудничество между Индия и Европейските икономики.

В рамките на третото издание на форума са предвидени сесии, дискусии и В2В срещи за обсъждане на възможностите за сътрудничество с Индия в следните сфери: производство, инфраструктура, развитие на градовете, високи технологии в областта на услугите, фармацевтика, здравеопазване, информационни технологии и услуги, чисти технологии и възобновяема енергия, земеделие, хранително-вкусова промишленост и морски храни, където вие можете директно да се срещнете с компании от вашия бранш и да говорите за конкретен бизнес.

По молба на Посолството на Индия в България и Министерство на икономиката на Република България, Индийско – българската бизнес камара е организатор на официалната бизнес делегация на България, в която ще участва и изпълнителния директор на Българската агенция за инвестиции, г-н Стамен Янев.

С оглед уреждане на срещи с индийски компании от вашия сектор, желаещите следва да се регистрират до 05.10.2016 г. на официалната уеб-страница на Форума www.ie29bf.in, където е публикувана пълната информация за събитието, и да потвърдят това с имейл адресиран до Камарата.

БОРИСЛАВ БОЯНОВ

Председател на УС на ИББК

Изтегли Покана (PDF формат)

3та Бизнес форума Индия – Европа 29 – програма

Кликнете тук за повече информация